Bushcraftfestivalens yta på Explore 2019

Som tidigare nämnt så kommer vi att ägna 2019 åt att poppa upp på olika spännande evenemang runt om i världen för att sprida vildmarkskunskap samtidigt som vi promotar Bushcraftfestivalen 2020, och första plats ut är Explore 2019 i Älvsjö Stockholm 22:a-24:e mars.


Foto: Jonas Landolsi


Explore (fd Vildmarksmässan) är ett anrikt evenemang med över 30 år på nacken. De flesta av oss har säkert besökt mässan ett antal gånger och har trevliga minnen från mässan. Genom åren har denna Sveriges största outdoormässa arrangerats i Solna och Älvsjö. På senare år är det Stockholmsmässan som varit Explores hemvist.


Foto: exploreoutdoors.se


Vi är mycket glada att Explore uppmärksammar den växande och sunda bushcrafttrenden. Detta blir andra året i rad som Explore arrangerar en stor bushcraftyta under mässans tre dagar. I år har Bushcraftfestivalen fått äran att stå som värd för bushcraftytan.

En stor yta inne i mässhallen kommer att byggas upp med fokus att ge en känsla av fridfull och vild natur. Under Bushcraftfestivalens flagg kommer här ett antal bushcraftaktörer att bidraga med vildmarkskunskap och inspiration till ett jordnära, traditionellt och hållbart friluftsliv.
Inom kort kommer, här på hemsidan samt på Explores hemsida, bushcraftytans aktörer att presenteras tillsammans med evenemangets program. På bushcraftytan Bushcraftfestivalen kommer det att rymmas utställare av utrustning och tjänster samt olika föreläsningar och workshops på temat Bushcraft.


Foto: Jonas Landolsi


Vi hoppas att vi ses på Explore 2019! Besök Bushcraftfestivalen inne på mässan för att hänga med oss i bushcraftfamiljen och välkomna alla nyfikna mässbesökare in i vildmarkskunskapens underbara värld.

Besök även Explores hemsida för vidare information och biljetter, klicka HÄR.


In English