Bushcraftfestivalens yta på Explore 2019

Som tidigare nämnt så kommer vi att ägna 2019 åt att poppa upp på olika spännande evenemang runt om i världen för att sprida vildmarkskunskap samtidigt som vi promotar Bushcraftfestivalen 2020, och första plats ut är Explore 2019 i Älvsjö Stockholm 22:a-24:e mars.


Foto: Jonas Landolsi


Explore (fd Vildmarksmässan) är ett anrikt evenemang med över 30 år på nacken. De flesta av oss har säkert besökt mässan ett antal gånger och har trevliga minnen från mässan. Genom åren har denna Sveriges största outdoormässa arrangerats i Sollentuna och Älvsjö. På senare år är det Stockholmsmässan som varit Explores hemvist.


Foto: exploreoutdoors.se


Vi är mycket glada att Explore uppmärksammar den växande och sunda bushcrafttrenden. Detta blir andra året i rad som Explore arrangerar en stor bushcraftyta under mässans tre dagar. I år har Bushcraftfestivalen fått äran att stå som värd för bushcraftytan.

Det kommer att byggas upp en 300 m² stor yta inne i mässhall B, med fokus på att ge en känsla av fridfull och vild natur. Under Bushcraftfestivalens flagg kommer här ett antal bushcraftaktörer att bidraga med vildmarkskunskap och inspiration till ett jordnära, traditionellt och hållbart friluftsliv.
På bushcraftytan Bushcraftfestivalen kommer det att rymmas utställare av utrustning och tjänster samt olika föreläsningar och workshops på temat Bushcraft. Några av de aktörer och produkter ni kommer att kunna bekanta er med på bushcraftområdet är:

All in Nature Sweden
Babek Toloe
Bushcraftfestivalen
Craft by Karlsson
Eskilstuna Bushcraftknife
Grönyte-Konsult
Harry Sepp
Hultafors
Huttra Survival Training
Jonas Vildmark
Jonas Vildmark Doer
Järnpiller Smide och Hantverk
Mergerra
Mikael Åkerman
Morakniv
Naturkraft Eskilstuna
Nytt Nött & Sött
Saly Vestman Photography
Silkysågar
Tormek
Vildmarkskaffe
Wildo


Foto: Jonas Landolsi


Varje aktör kommer löpande fram till mässhelgen att presenteras djupare här på hemsidan samt i våra sociala medier. Du kan även gå in på Explores hemsida för att läsa mer om de olika aktörerna.
Här följer mässhelgens program för bushcraftområdets föreläsningar och workshops (klicka på respektive bild för att se större format).


Vi hoppas att vi ses på Explore 2019! Besök Bushcraftfestivalen inne på mässan för att hänga med oss i bushcraftfamiljen och välkomna alla nyfikna mässbesökare in i vildmarkskunskapens underbara värld.

Gå in och lajka vårt Facebookevent för mässhelgen så att du håller dig uppdaterad om allt, klicka HÄR.

Besök även Explores hemsida för vidare information och biljetter, klicka HÄR.


In English