Boende och mat

Boende
För dig som väljer att övernatta på Bushcraftfestivalen finns möjlighet till detta. För trevnadens skull ber vi ödmjukt samtliga utomhusövernattare att campera på festivalens definierade campingyta.
Festivalens campingyta ligger på festivalområdet och erbjuder en fältmässig camping. Ytan består av betesmark och en liten skogsdunge.
Övernattningen kostar 50 kr per person och natt, barn (0-12 år) campar gratis. Incheckning och betalning sker på plats i festivalens informationstält från och med 14.00 på fredagen (ingen förbokning). Betalning sker via kort eller Swish efter kontakt med campingansvarig i informationstältet. På campingytan finns mobila toaletter samt enklare tvättmöjligheter att tillgå. Då det är begränsat med platser på campingytan så är det först till kvarn som gäller. Om du bokar ett helgpass så är du dock garanterad en tältplats. Det säkraste sättet är att ta med sig sitt tält, då det endast finns ett fåtal träd att hänga hammock i.
OBS! Ovan priser och innehåll gällde för festivalen 2018.


Foto: J. Landolsi


Mat
Ett restaurangtält finns centralt placerat på festivalområdet. Där kan du inhandla frukostpåse, lunch, hembakt fika samt middag. Självklart finns bland annat vegetariska alternativ på menyn. Betalning sker via kort eller Swish.

Hundar
Även besökande hundar är varmt välkomna på festivalen, bara du som hundägare alltid håller din hund kopplad samt plockar upp efter din fyrbenta vän.

Eldning
Observera att eldning direkt på marken endast får förekomma i anvisade ordnade eldstäder. Nyttjande av olika varianter av friluftskök skall ske med säkerheten i första rum och platsen skall lämnas utan skador på marken. Följ alltid festivalens funktionärers direktiv. Eldsläckningsutrustning finns utplacerad på festivalområdet. Vid eldning, observera alltid var närmsta släckningsutrustning är lokaliserad. Vid eventuell incident, kontakta snarast festivalledningen. I händelse av ett eldningsförbud, är det mycket viktigt att ni följer festivalpersonalens instruktioner.


Foto: J. Landolsi


In English