Craft by Karlsson på Bushcraftfestivalen Explore 2019

Craft by Karlsson drivs av den varme bushcraftprofilen Tobias Karlsson som bland annat erbjuder egna kurser i diverse bushcrafthantverk. Tobias är både mycket engagerad i föreningen Bushcraft Sverige samt är en del av gänget bakom Bushcraftfestivalen. Tobias har stor erfarenhet av skogsliv och han har en inspirerande nyfikenhet på gammalt hantverk.


Foto: Ida Olsson


Hösten 2018 började Tobias på anrika Bäckedals Folkhögskola och där studerar han nu Forntida Smide. På Explore 2019 har du chansen att få träffa Tobias Karlsson och lära mer om hans spännande projekt. I Craft by Karlssons monter på Bushcraftfestivalens område på mässan kommer Tobias bland annat att visa hur han skaftar handsmidda knivblad. Och då Tobias numera även är ambassadör för Tormek slipsystem så kommer han även att demonstrera skärpning av knivar på maskin.

Tider för Tobias workshop under mässhelgen:
Fredag den 22:a mars kl. 14.00-14.30
Lördag den 23:e mars kl. 13.00-13.30
Söndag den 24:e mars kl. 12.30-13.00

Vi är mycket glada att kunna välkomna er alla till Bushcraftfestivalens stora inomhusområde på Explore 2019 Stockholmsmässan Älvsjö! Kom och möt fantastiska människor och lär dig fantastisk vildmarkskunskap!

Se hela helgens program för bushcraftområdet genom att klicka HÄR.

Besök Explores hemsida för ytterligare information, klicka HÄR.


In English