Om

Nästa festival är planerad att hållas i Skinnskatteberg 4:e-5:e september 2021.

Bushcraftfestivalen
Sveriges största publika internationella event med Bushcraft som fokus. Festivalen strävar efter att på ett brett och inkluderande vis gynna den svenska och den utländska bushcraftscenen i en kreativ, hållbar och inspirerande riktning. Evenemanget planeras och genomförs av en ledningsgrupp, en arbetsgrupp och en funktionärsgrupp. Till sin hjälp har även ovan grupper festivalens uppskattade samarbetspartners.

Bushcraftfestivalens ledningsgrupp består av:
Jonas Landolsi
Magnus de Besche
Tobias Karlsson
Erik Palmqvist
Harry Sepp
Marcus Östlin
Therese Landolsi
Jonas Marjamaa
Mikael Åkerman


Festivalens historia
År 2015 sammankallade Jonas Landolsi ett större antal svenska bushcraftprofiler för ett förutsättningslöst möte med mål att starta upp ett efterlängtat större bushcraftevenemang i Sverige. Kort därefter började festivalens detaljer att falla på plats och efter ytterligare månader av stort engagemang slog portarna äntligen upp till den första upplagan av Bushcraftfestivalen 12:e-14:e augusti 2016.

Festivalens framtid
Bushcraftfestivalen strävar ständigt efter utveckling och förbättring. Därför uppskattas varmt all feedback och input som du som besökare eller aktör kan bidraga med. Ni är ständigt välkomna att kontakta festivalen med alla frågor och åsikter.

Varmt välkommen att börja prenumerera på festivalens nyhetsbrev genom att klicka HÄR.Foto: J. Landolsi


In English