Naturkraft Eskilstuna på Bushcraftfestivalen Explore 2019

Mikael Andersson är stresspedagogen som använder Bushcraft som verktyg att hjälpa sina mer eller mindre stressade kunder. Att som stresspedagog erbjuda avspänning- och stressterapi via bushcraftkurser är något som gör Mikael unik. Under Explore 2019 har du möjlighet att träffa Mikael och lära dig mer om hans verksamhet Naturkraft Eskilstuna.

Mikael om sin verksamhet:
Min affärsidé är att få människor att må bättre, känna sig sedda och växa som individer, med hjälp av naturen. Jag erbjuder avspänning- och stressterapi samt överlevnad och bushcraftkurser. Bushcraft har många fördelar i ett stressreducerande syfte.

"Jag känner mig inte stressad längre" sa en av deltagarna med utmattningssyndrom efter 45 minuter på kursen Naturlig återhämtning.
Man blir inte stressfri efter 45 minuter om man lider av utmattningssyndrom, men som stresspedagog ger jag dig verktyg att kunna jobba vidare med din stress på egen hand.

"Det här var det bästa jag gjort på länge" sa en deltagare på Grundkurs i bushcraft.
Bushcraft stärker återkopplingen till naturen med primitiva metoder som vi använder oss av. Det forskas mycket om hur naturen kan ha läkande effekter och man pratar mer om grön rehab i dag. Under mässan kommer jag berätta hur bushcraft kan vara bra mot stress. I naturen kan du hämta kraft. Naturkraft.
Mikael Andersson kommer även att hålla en föreläsning om sitt arbete med stressterapi. Helgens föreläsningstillfällen:
Fredag den 22:a mars kl. 18.00-18.30
Lördag den 23:e mars kl. 17.00-17.30
Söndag den 24:e mars kl. 16.00-16.30

Varmt välkomna till Explore 2019 Stockholmsmässan Älvsjö!

Se hela helgens program för bushcraftområdet genom att klicka HÄR.

Besök Explores hemsida för ytterligare information, klicka HÄR.


Foto: Natrurkraft Eskilstuna

In English