Tack för årets festival, vi ses i vår!

Värme är vad vi känner då vi tänker på alla er som besökte Bushcraftfestivalen 2018. Vi är så tacksamma för allt stöd vi fick från eldsjälar, samarbetspartners och vädergudar. Sommarens värsta torka hade hunnit släppa och festivalens alla nyfikna besökare välkomnade höstvindarna med glada miner under denna sista helg i augusti i Gottröra.

Årets festival blev den hittills mest internationella av dem alla. Vi hade aktörer och besökare från minst 12 olika länder! TACK till alla inblandade under Bushcraftfestivalen 2018!

Vi har nu arrangerat Bushcraftfestivalen tre år i rad och nästa festival är planerad att gå av stapeln sista helgen i augusti år 2020 (28:e-30:e augusti 2020).

Det är en underbar resa vi gör med Bushcraftfestivalen med tanke på den utveckling vi haft. På bara tre år har vi fördubblat antal utställare och tredubblat antalet workshops. Under Bushcraftfestivalen 2018 erbjöds hela 24 olika sorters workshops till besökarna under festivalhelgen!För att kunna förverkliga våra drömmar om hur vi vill utveckla och förbättra Bushcraftfestivalen kommer vi nu att ägna nästkommande år till att tacksamt följa upp alla de inbjudningar vi fått från olika länder för att inspirera och inspireras av våra vildmarkskunskapsspridande kollegor ute i världen.

Genom att Bushcraftfestivalen löpande under 2019 poppar upp på ett antal olika spännande event, nationellt och internationellt, kommer Bushcraftfestivalen att samla ytterligare erfarenheter, parallellt med vårt planeringsarbete inför Bushcraftfestivalen 2020 i Gottröra.


Håll koll på vår hemsida, Facebooksida och Instagramkonto för info om var ni träffar oss i vår, inte minst under SM i Friktionseld 2019. Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev så får du tips direkt i din e-post om Bushcraftfestivalens stundande hyss!

Nyhetsbrev: http://gansub.com/s/LSkz9UZkU3JwZf/

Ha en fint fortsatt vinter kära vänner och låt kunskapen flöda!
På återhörande


Foto: Saly Vestman


In English