Jonas Vildmark på Bushcraftfestivalen Explore 2019

Ni har möjlighet att träffa Therese & Jonas Landolsi på Explore 2019. Tillsammans driver de företaget Jonas Vildmark som brinner för kunskap som gynnar natur, miljö, folkhälsa och kulturhistoria. Inne på Bushcraftfestivalens område på Stockholmsmässan hittar ni Jonas Vildmarks monter där ni kan bekanta er med Therese & Jonas olika tjänster.


Foto: Per Groth


Jonas Landolsi grundade år 2009 företaget Jonas Vildmark med syfte att dela med sig av sin passion för natur och vildmark. Det mer rustika och enkla skogslivet har alltid lockat Jonas, vilket gjorde att han tidigt i livet valde de anrika stigar som leder till kunskap om Bushcraft och Överlevnad. I dag är Jonas Vildmark ett familjeföretag som via sitt bushcraftcenter, sin egen skog och sitt nätverk erbjuder ett heltäckande utbud inom branschen. Allt riktat mot både privatpersoner och företag.
Jonas är även initiativtagare till det internationella eventet Bushcraftfestivalen vilket i dag vuxit sig till ett starkt internationellt varumärke.

Om du går i tankar att ta din Jägarexamen så skall du även passa på att prata jakt med Jonas Vildmark på under mässhelgen i Älvsjö. Då jakt är en naturlig del av Bushcraft erbjuder nämligen Jonas Vildmark unika kurser vilka leder till Jägarexamen, ditt Jägarbevis och en hållbar jakt.


Foto: Henrik Wester


Om ni vill höra Jonas föreläsa om Jonas Vildmarks erfarenheter och definition av Överlevnad så kan ni även besöka mässans område Basecamp vilket arrangeras av Swett under Explore 2019. Där föreläser Jonas dagligen under mässhelgen, läs mer om detta genom att klicka HÄR.

Varmt välkomna till Explore 2019 Stockholmsmässan Älvsjö 22:a-24:e mars!

Se hela helgens program för bushcraftområdet genom att klicka HÄR.

Besök Explores hemsida för ytterligare information, klicka HÄR.


In English