All in Nature SWEDEN på Bushcraftfestivalen Explore 2019

Vi är glada att kunna presentera All in Nature SWEDEN, i samarbete med Grönyte-Konsult AB, som utställare på Bushcraftfestivalens bushcraftyta under Explore 2019 på Stockholmsmässan.

All in Nature SWEDEN erbjuder omfattande kurser på ämnet Överlevnad, allt från 72-timmars överlevnadskurser till 6-timmars teambuilding. Publiken är både privatpersoner och företag. Företagets huvudinstruktör och grundare Torbjörn Selin har över 20 års erfarenhet i branschen vilket borgar för genuina och handfasta kurser.

"Vi älskar att vara ute i naturen, vi vill få fler människor att uppleva den och vi ser en sann glädje i att utbilda och möta nya människor!"


Foto: All in Nature SWEDEN


Under mässhelgen kommer ni att få möjlighet att träffa Torbjörn och få lära mer om All in Nature SWEDENs kursutbud. Dessutom kommer Torbjörn att demonstrera och informera er om de populära Silky-sågarna från Grönyte-Konsult AB.


Foto: Grönyte-Konsult AB


Grönyte-Konsult AB är distributör av högkvalitativa sågprodukter. Grönyte-Konsult AB i Falun har varit verksamma i branschen sedan 1979 och haft agenturen i Skandinavien för Japanska SILKY sågar sedan 1991. Lars Åkerström startade företaget och sedan 2010 drivs Grönyte-Konsult AB av de trevliga och serviceinriktade makarna Monica Hagberg Andersson och Thomas Andersson, som brinner för företagets tjänster och produkter som uppskattas av både bushcraftentusiaster och arborister.
Bushcraftfestivalen vill passa på att sända ett extra varmt tack till Grönyte-Konsult för att de varit med ända från start och stöttat vår festival!

Varmt välkomna till området Bushcraftfestivalen på Explore 2019!
Varmt välkomna till Älvsjö 22:a-24:e mars!

Läs mer om evenemanget och programmet genom att klicka HÄR.


In English