Huttra Survival Training på Bushcraftfestivalen Explore 2019

Huttra Survival Training är ett nystartat nätverk som samlar ett antal av Sveriges absolut kunnigaste överlevnadsinstruktörer, för att erbjuda utbildning i ämnet. På Bushcraftfestivalens område på Explore 2019 kommer ni att få möjlighet att träffa människorna bakom Huttra: Magnus de Besche, Erik Palmqvist, Jonas Marjamaa, Christer Thunell, Jenny Johansson och Henrik Toresson.


Foto: Jessica Kroon


Nätverket Huttra har mer än 20 års erfarenheter i ryggsäcken då det kommer till det utmanande vildmarkslivet. En sak Huttras medlemmar har gemensamt är att de alla är utbildade instruktörer i Svenska Överlevnadssällskapet (SÖS) och de brinner för att få dela med sig av sina kunskaper. Det Huttra Survival Training lär ut kommer från egna erfarenheter och ibland tycker Huttra annorlunda mot det som står i överlevnadshandböckerna.


Foto: huttra.se


Varmt välkommen till Explore 2019 och Huttras monter på bushcraftområdet, för att lära mer om nätverkets kursutbud. Missa heller inte chansen att få lyssna till Huttras föreläsning om navigering.
Föreläsningstiderna för helgen är:
Fredag den 22:a mars kl. 13.00-13.30
Lördag den 23:e mars kl. 12.00-12.30
Söndag den 24:e mars kl. 11.30-12.00

Under mässhelgen finns även möjlighet att handgripligen få prova på navigering under ledning av Huttra-gänget.


Foto: Jessica Kroon


Se hela helgens program för bushcraftområdet genom att klicka HÄR.

Besök Explores hemsida för ytterligare information, klicka HÄR.


In English