Järnpiller Smide & Hantverk på Bushcraftfestivalen Explore 2019

Våra goda vänner Sara Hedlund och Stefan Åhlén på Järnpiller Smide & Hantverk sprider alltid en fantastisk glädje och inspiration omkring sig och vi är så tacksamma att få ha dem med på våra arrangemang! Man kan verkligen upptäcka magin i skapandets kraft och få förståelse om materialens hemligheter då man lyssnar till Sara och Stefan. De brinner för kunskaper om naturen som skafferi, traditionella hantverkstekniker och balans i livet.Foto: Järnpiller Smide & Hantverk


Under Explore 2019 får du möjlighet att träffa Sara och Stefan och fråga om deras kurser och verksamheter i smide, tälja i färskt trä, repslagning, yogaretreat och täljcafé. Under mässhelgen kommer du även att kunna delta i en workshop om repslagning samt uppleva ett inspirerande slöjdande hos Järnpiller Smide & Hantverk på Bushcraftfestivalsområdet.


Foto: Jonas Landolsi


Mässhelgen är full av spännande outdooraktiviteter och på bushcraftområdet Bushcraftfestivalen kan ni lyssna till föreläsningar, deltaga i workshops, träffa utställare och sitta och prata Bushcraft i lugn och ro. Stockholmsmässan öppnar klockan 10.00 varje dag och Sara och Stefans workshop om repslagning hålls dessa tider:
Fredagen den 22:a mars klockan 17.00-17.30
Lördagen den 23:e mars klockan 16.00-16.30
Söndagen den 24:e mars klockan 15.00-15.30

Varmt välkomna till Älvsjö!

Läs mer om evenemanget och programmet genom att klicka HÄR.


In English