Saly Vestman Photography på Bushcraftfestivalen Explore 2019

Vi på Bushcraftfestivalen är stolta att ha Saly Vestman som vår officiella festivalfotograf. Självklart kan du träffa Saly i Bushcraftfestivalens monter på Explores bushcraftområde på Stockholmsmässan. Där finner du hennes fotoutställning innehållande bilder från tidigare festivaler och du kan då via hennes inspirerande bilder bekanta dig med Saly Vestman Photography.


Foto: Saly Vestman


Saly är en hobbyfotograf som drivs av nyfikenhet och kärlek till bilder och friluftsliv. Hon har ett fantastiskt öga för att dokumentera friluftsevenemang på ett ögonblicksfångande och inspirerande vis. Salys kärlek till Bushcraft gestaltar sig även i att hon är en engagerad ledamot i föreningen Bushcraft Sverige, samt att hon blivit en del av Bushcraftfestivalsfamiljen.

Salys ord om Bushcraft:
”Det är för mig en hobby som ger mycket frihet att välja vad och hur man ska göra - Bushcraft begränsar mig inte till en sak, eftersom den täcker i sig så många olika kunskaper och områden. Bushcraft har skänkt mig många underbara stunder och intressanta människor till mitt liv! Bushcraftfestivalen är ett fantastiskt forum att få uppleva just sådana tillfällen. Det är verkligen roligt med Bushcraft! Samla stunder, inte saker!”

Du träffar Saly Vestman, och hennes bilder, i Bushcraftfestivalens monter och informationsdisk inne på Bushcraftfestivalens område på Explore 2019, 22:a-24:e mars, Stockholmsmässan i Älvsjö.

Om du vill se exempel på Salys festivalbilder, klicka HÄR.

För mer information om eventet samt program, klicka HÄR.

Besök även gärna Explores hemsida för ytterligare information och biljetter, klicka HÄR.


In English