Lars Fält på Bushcraftfestivalen 2018

Under Bushcraftfestivalen 2016 deltog Lars Fält som föreläsare och berättade för oss om Bushcrafts historia i Sverige. I år är vi åter mycket glada att kunna presentera att Lars Fält deltar på festivalen, denna gång genom att signera sina böcker i Bushcraftfestivalens boktält.


Foto: Jonas Landolsi


Lars Fält är en levande legend inom Bushcraft och Överlevnad. Lars grundade 1989 det Svenska Försvarets Överlevnadsskola (FÖS) och under samma årtionde grundade även Lars Fält, tillsammans med Harry Sepp och Stefan Källman, det Svenska Överlevnadssällskapet (SÖS). Lars Fält har utbildat elitsoldater och civila på internationell toppnivå i konsten att överleva i olika miljöer. Hans metoder är väl beprövade både av honom själv och andra. Lars passion för skogslivet har fört honom världen över längs skogsstigar och kanotleder. Spännande berättelser och intressant kunskap finns även att finna i alla de inspirerande böcker Lars skrivit genom åren.


Några av Lars utgivna boktitlar
Foto: Jonas Landolsi


Under en timme om dagen kommer Lars Fält, tillsammans med Juha Rankinen och Eric Tornblad, signera böcker i festivalens bokförsäljningstält (Informationstältet). Så ta detta fantastiska tillfälle i akt att få träffa Lars Fält och få din bok signerad av honom. Det är en stor ära för Bushcraftfestivalen att ha Lars med oss!

Signeringstider under festivalhelgen:
Lördag kl. 15.30-16.30
Söndag kl. 12.00-13.00

För att se festivalprogrammet mer i detalj, klicka HÄR.
För att läsa mer om festivalens biljetter, klicka HÄR.


In English