Rupert Brown kommer att föreläsa om vattenrening på Bushcraftfestivalen 2018

Rupert Brown är den franska bushcraftskolan Brown’s Bushcrafts Grundare och Chefsinstruktör. Vi är mycket glada att kunna presentera Rupert Brown som en av sommarens Föreläsare i Gottröra. 
Rupert är även mannen bakom vattenreningsfiltret Brown Filter Bag. Rupert har genom åren hunnit samla på sig en inspirerande kunskap om vatten och rening, inte minst under utvecklingen av Browns canvassäck. Under sommarens festival kommer Rupert att berätta för oss om hur viktigt det är att rena dricksvattnet under längre skogsvistelser. Rupert kommer att gå igenom och demonstrera olika vattenreningstekniker och passande utrustning för att göra vattnet säkert. Olika kontamineringsrisker kommer även att beröras under föreläsningen. Säkert vatten är en förutsättning för att slippa sjukdomar i fält. Därför är det viktigt att vi håller oss uppdaterade med de senaste rönen vad gäller vattenrening i fält och under resande.
Ända sedan unga år har vildmarken varit en passion för Rupert. Och genom åren har han ägnat sig mycket åt vandring, klättring och naturhistoria. 1987 inledde Rupert sin skogskarriär som med tiden ledde till en titel som Arborist. 1994 började Rupert att utbilda inom trädvård och år 2010 startade han Brown’s Bushcraft. Rupert Brown's bushcraftkunskaper är en spännande 30-årig blandning av friluftsliv, skogslära och historia. Och Rupert fortsätter att lära från bushcraftens ädla konst.

Välkommen till Gottröra under sista helgen i August! 


Skaffa dina biljetter genom att klicka HÄR.
Följ oss gärna via festivalens nyhetsbrev för uppdateringar rörande Bushcraftfestivalens program, klicka HÄR

(foto: Brown's Bushcraft)


In English