Tentipi Camp på Bushcraftfestivalen 2017

Bushcraftfestivalen är mycket glada för att i år ha Tentipi Camp som en av våra sponsorer. På Tentipi Camp, inne på festivalområdet, finns möjlighet att hyra din egen Tipi (tältkåta) från Tentipi. Detta är ett ypperligt tillfälle att bekanta dig med Tentipis högkvalitativa och klassiska tält samtidigt som du får ett trevligt och bekvämt boende, med bushcraftkänsla, under festivalen.


Foto: Tentipi


Tentipi är en aktör med rötterna vilande i den lappländska myllan. Sedan 1989 har man erbjudit hållbar utrustning för den upplevelselystne. Tentipis tältkåtor säljs över hela världen och utvecklingsarbetet bedrivs i den lilla lappländska byn Moskosel. Tältlösningarna tål hårt väder och täcker in alla årstider och klimat, inte minst tack vare möjligheten till att kunna elda inne i tältet.


Foto: Tentipi


Tentipis egna kunniga personal hjälper er på plats på Tentipi Camp under festivalen och bokningen av ert tält kan ni göra redan i dag genom att klicka HÄR.

Så varmt välkomna att träffa det trevliga och erfarna gänget från Tentipi som även kommer att demonstrera sina produkter vid festivalens olika tipis under festivalhelgen.

In English