Var med du också!

Självklart blir det en fortsättning på förra sommarens succé Bushcraftfestivalen!
Sista helgen i augusti kör vi Bushcraftfestivalen 2017 och planerandet har redan varit igång länge nu. Konceptet är det samma; Kunskap, Inspiration och Folkfest för hela familjen... Allt i Skogens tecken. Under fredagen anländer deltagare och övernattare för att bygga utställningsmontrar och checka in. Fredagskvällen avslutas med att vi inviger årets festival med ett kickoffsamkväm med många kära återseenden i branschen. Lördagens och söndagens program kommer att vara välfyllda av föreläsningar, workshops, utställare, mat, underhållning och inspirerande mingel.

2017 års SM i friktionseld hålls under lördagen, så se till att öva upp din eldteknik redan nu och anmäl ditt deltagande på plats i festivalens informationstält.

Nytt för i år är bland annat att vi kommer att sälja ett begränsat antal tygmärken och andra bushcraftfestivalssouvenirer under festivalhelgen. Om du, som ungdom och vuxen, köper dina biljetter till festivalen via förköp online så får du med tygmärket på köpet utan extra kostnad.

Vi ser med stor glädje fram emot att få träffas i sommar!

För dig som inte redan är inbokad och vill ställa ut, föreläsa, workshoppa, sponsra, jobba volontärt eller på något annat vis stötta festivalen så är du mer än välkommen att kontakta oss redan i dag!

Bläddra runt bland informationsflikarna, i menyn ovan, för vidare information om diverse praktikaliteter och program.

På återhörande!


Foto: J. Landolsi

Foto: K. Haulin

Foto: J. Landolsi


In English