Paul Kirtley på Bushcraftfestivalen 2017

Det är en stor ära att få presentera Paul Kirtley som workshophållare och utställare på Bushcraftfestivalen 2017. Paul är en mycket välrenommerad brittisk bushcraftinstruktör som äger och driver det prisbelönade utbildningsföretaget Frontier Bushcraft.


Foto: Från Paul Kirtley's Blog


Paul var med redan förra året på Bushcraftfestivalen, då som en mycket uppskattad föreläsare. Vi är mycket tacksamma för allt Paul gjort för vår festival, vad gäller att internationellt sprida vetskapen om vårt arbete i Gottröra.


Foto: Jonas Landolsi


Paul är en mycket entusiastisk och inspirerande bushcraftprofil som generöst delar med sig av sin kunskap på ett trevligt och effektivt vis via sociala medier och sin blogg Paul Kirtley's Blog. På bloggen kan ni bland annat finna följetongen #AskPaulKirtley samt The Paul Kirtley Podcast.


Foto: Paul Kirtley

Paul har under 10 års tid gått i lära hos den välkända bushcraftexperten Ray Mears, vilket sedemera ledde till en anställning på Rays företag Woodlore Ltd. Paul har även samarbetat med Lars Fält och Juha Rankinen. Den meriterade bushcraftprofilen Juha Rankinen, som för övrigt även han kommer att närvara under Bushcraftfestivalen 2017.


Foto: Från Paul Kirtley Bushcraft


Paul älskar att resa och vi är mycket glada att han nu valt att resa till Sverige igen som deltagare på Bushcraftfestivalen 2017. Under festivalhelgen kommer Paul och hans vänner att hålla i en eldworkshop med fokus på fjäderstickor och bågdrill. Du kommer att få lära dig hur du med grundläggande verktyg, som kniv och såg, skapar eld från vad naturen erbjuder, samt vad du generellt bör tänka på vid skapande av eld. Då eldworkshoppen tar ett begränsat antal aktiva deltagare rekommenderar vi er starkt att vara på plats i god tid för att säkra din plats. Det är först till kvarn som gäller.

Under SM i friktionseld, som hålls klockan 14.00 under lördagen, kommer dessutom Paul att deltaga som en av tävlingens jurymedlemmar. I Pauls utställarmonter kommer du även att få möjlighet att bekanta dig med hans tjänster, kurser och erbjudanden.
Vi ser förväntansfullt fram emot att ännu en gång få ta del av Paul Kirtleys kunskap, bli inspirerade och ha det trevligt tillsamman under Roslagens himmel. Varmt välkommen till Gottröra 25:e-27:e augusti!

Workshoptillfällen under festivalen:
Lördag 26:e augusti:  10.30
Söndag 27:e augusti:  10.30

För att boka dina biljetter till Bushcraftfestivalen 2017, klicka HÄR.


In English