Bushcraftfestivalen 2020 flyttar till 2021

Hallå vänner, hoppas ni mår bra i dessa speciella tider.
Vi vill härmed meddela att Bushcraftfestivalen väljer att flytta årets evenemang till 2021 på grund av den rådande Corona-situationen. Det är i skrivande stund relativt lång tid till hösten, då vi hade tänkt hålla festivalen i år, men vi känner att det ändå är tryggare att istället sikta på första helgen i september 2021.

Vi ser fram emot att jobba vidare med festivalen, nu med ett nytt datum i sikte. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bidraga till festivalen på något vis. Anmälan för utställare och sponsorer är öppen.

Save the date: Vi hoppas kunna hålla Bushcraftfestivalen 2021, 4:e-5:e september i Skinnskatteberg.

Festivalen kommer under 2021 att hållas tillsammans med Vildmarksmässan Skinnskatteberg i det natursköna Bergslagen. Således hålls inget evenemang i Gottröra i år eller nästa år.

Tag väl hand om varandra och fortsätt även att följa Bushcraftfestivalen via våra kanaler på Facebook och Instagram. Registrera dig gärna även för vårt nyhetsbrev, så håller du dig uppdaterad om allt rörande vår älskade festival.

Passa gärna på att ägna eventuell extra hemmatid, i dessa tider, till fridfulla reflektioner ute vid lägerelden eller tillsammans med en god bok om naturen hemma framför öppna spisen.
Bushcraftfestivalen sänder er värme och tillönskar er alla en fin dag med god hälsa!


Foto: Jonas Landolsi


In English