Vi längrat redan till sista helgen i augusti!

Nu har vi på Bushcraftfestivalen växlat upp vårt planeringsarbete inför sommarens festival - Bushcraftfestivalen 2018. Det har känts mycket inspirerande och ta del av all kreativ feedback vi fått in från många av er besökare sedan förra årets festival - Tack till alla!
Detta års festival, den tredje i ordningen, kommer att bjuda på en helg fylld av inspirerande bushcraftgemenskap, skogskunskap och skratt. Vi längtar redan dit!


Delar av Bushcraftfestivalens Arbetsgrupp planerande på Lienshyttans Herrgård
Foto: Perra Eriksson


Om du inte redan har bockat för i din kalender, så hoppas vi att du nu bokar upp sista helgen i augusti, 24:e-26:e augusti 2018, så ses vi då i Gottröra! Vi rekommenderar er att besöka denna hemsida löpande då vi inom kort kommer att börja presentera sommarens festivalprogram.


Bild från Bushcraftfestivalen 2017
Foto: Ida Olsson


Om ni har ytterligare feedback och förbättringsförslag till oss så tar vi löpande tacksamt emot dessa! Tveka ej att kontakta oss genom att klicka HÄR. Och om ni vill deltaga som utställare, föreläsare eller workshoppare under detta års festival så är det hög tid att anmäla ert intresse nu. Om ni vill hjälpa oss som sponsor eller funktionär så är ni även varmt välkomna att kontakta oss.


In English