Tack för en fantastisk festivalhelg!

Nu har drygt en vecka gått sedan Bushcraftfestivalen 2017 gick av stapeln. Vi i festivalledningen går fortfarande runt leendes på moln och vi hoppas att även ni fortfarande dagdrömmer er tillbaka till förra helgens fantastiska möten och upplevelser. År två av festivalen överträffade våra förväntningar och vi är innerligt tacksamma för den värme, generositet och entusiasm alla ni besökare och deltagare fyllde Gottröra med under helgen 25:e-27:e augusti. Att ni kom och att även vädrets makter log mot oss gjorde festivalen till en oförglömlig tillställning. Vi är rörda av hur Bushcraftfestivalen, på så kort tid, blivit en självklart plats för att träffa människor, från hela världen, med den gemensamma passionen för natur och bushcraft.


Foto: Ida Olsson


Ett varmt tack vill vi även rikta till våra sponsorer; Tentipi, Hultafors, Morakniv, Equipt, Knivgrossisten.se, Knivbutik.se och Uppsala Trädvård. Tack även till Gottröra hembygdsförening, Rimbo pastorat och Norrtälje kommun för ert stöd. För att ett såhär stort och innehållsrikt event skall kunna genomföras krävs även hjälp från givmilda funktionärer och många andra aktörer som ej får plats i denna text. Ni vet alla vilka ni är och vi i festivalledningen bugar och tackar ödmjukt inför era insatser under festivalen. Sist men inte minst, vill vi innerligt tacka för det stöd och engagemang vi fått från bygden Gottröra och festivalområdets grannar!


Foto: Jonas Landolsi


Vi hoppas att Bushcraftfestivalen fortsatt kommer att bli en traditionell inledning på hösten. Därför vill vi härmed stolt meddela att vi redan börjat planera inför Bushcraftfestivalen 2018, som även den kommer att infalla den sista helgen i augusti. Så boka in nästa festival redan nu i era kalendrar så ses vi på Bushcraftfestivalen 2018 - 24:e-26:e augusti.


Foto: Ida Olsson


Om ni har feedback och förbättringsförslag till oss så tar vi tacksamt emot dessa! Tveka ej att kontakta oss genom att klicka HÄR. Och om ni vill deltaga som utställare, föreläsare eller workshoppare under nästa års festival så är det dags att anmäla ert intresse redan nu. Om ni vill hjälpa oss som sponsor eller funktionär så är ni även varmt välkomna att kontakta oss.

Tag väl hand om varandra och välkommen att följa oss här på hemsidan och i våra andra kanaler under året, då vi löpande kommer att publicera bilder och reportage från årets festival, samt en hel del spännande överraskningar.


In English